Det här kan jag erbjuda dig

BOKA DIN BEHANDLING IDAG

Behandlingar

På Helande händer jobbar jag med individuellt anpassade behandlingar för varje enskild kund.
Mina behandlingar kombinerar jag när det behövs för att få det bästa resultatet för dig.
Helande Händer vill hjälpa människor att leva sitt eget liv i naturlig balans.

MEGINEMASSAGE

Detta är en akupressur massage där muskler och akupunkturpunkter stimuleras. När vi stimulerar dessa områden får kroppen hjälp att lösa upp spänningar och stagnationer både fysiskt och emotionellt. Detta frigör kraft som stärker kroppen och individens egen självläkande förmåga.

HELHETSHEALING

Helhetshealing är basen i vårt arbete och är en kraftfull behandlingsform som arbetar på djupet i din kropp. Här kan du få hjälp med både fysiska och emotionella problem. Behandlingarna ökar ditt välmående och hjälper dig att må bättre på många plan. I varje behandling kan det ingå läkande samtal. Kropp och själ påverkar varandra och vi stöttar din läkningsprocess på många plan.

LOMI LOMI MASSAGE

Avslappnings/avspännings-massage. Lomi Lomi är en hawaiiansk massage som betyder ”den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ” och är till sin natur en helande, kärleksfull och vårdande massage.

AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING

Ansiktsbehandlingen för dig som önskar en slätare, renare och fräschare hud!

Läs mer!

LIPOMASSAGE/LYMFMASSAGE CELLUITBEHANDLING

Resultatinriktad behandling för celluliter, lipo & lymfödem.

Läs mer!

KANALISERING

Frågor kan få svar från ett högre perspektiv. Här finns information tillgänglig från dina rådgivare och vägledare. På ett lugnt och tryggt sätt tar jag kontakt med andra sidan och förmedlar informationen till dig som jag skriver ner. Du får möjlighet att ställa frågor.

ZONTERAPI

En behandlingsmetod där fötternas reflexzoner stimuleras. En av världens äldsta metod för att starta kroppens egen förmåga till självläkning.

LÄKANDE SAMTAL

Vi kan samtala om det kroppsliga, själsliga och det andliga, allt mellan himmel och jord. Inget är för stort eller för litet. I samtalet är det fokus på dig och hur du ska finna vägar till att hitta din kraft.

NATURLIG FACELIFT

Ansiktsreflexologi är en kombination av olika traditionella behandlingsmetoder. Ansiktsbehandlingen ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Den löser också upp muskelspänningar och ger en djupavslappning.

ÖRONLJUS

Öronljusen är en naturprodukt med bivax och propolis. Behandlingen är ett bekvämt sätt att rensa hörselgångarna från överflödigt vax och andra slaggprodukter.

MEGINEMETODEN

Megine kommer från ett fornnordiskt ord för livskraft. Vi behöver denna kraft för att kunna leva vårt liv helt och fullt, för att må bra och ha en god hälsa. Vi måste också fylla på mer kraft än vi förbrukar annars blir den svag och otillräcklig. Detta kan visa sig genom ett sämre immunförsvar, trötthet och ohälsa. Megine-metoden används för att stärka och balansera denna kraft och ge en ökad möjlighet för helande och hälsa.

SKÖNA FÖTTER

Du får sitta med fötterna i ett skönt fotbad med Sannas såpa och njuta av ett gott örtte. Fötterna skrubbas med sockerscrub, avslutas med en skön massage på ben och fötter.